Úvod Bylinková poradna Zánět močových cest

Zánět močových cest

Denisa

Dobrý den paní Darino,
doporučila mi vás má kamarádka, které jste též hodně pomohla. Chci vás požádat o radu. Už dlouho se léčím plísňovou infekci a nic mi nepomáhá. Pořád se střída zánět močových cest nebo zánět pohlavních orgánů. Jsem z toho hodně špatná a nevím co s tím dále?

Poraďte mi prosím
Denisa

Dobrý den Deniso,

plísňová infekce vyvolaná kvasinkovou houbou ,, Candida albicans,, je kvasinka, která žije v naších vnitřnostech a produkuje spoustu toxinů. Bakterie se množí ve střevech a tělo je absorbuje skrze střevní stěnu do krve.

Toto narušuje celý organismus. Tvoří se afty, začínají bolesti kloubů, bolesti hlavy, deprese, únava, zánětlivá onemocnění i rakovina tlustého střeva i jiných druhů rakoviny.

Zánět začíná tím, že je oslabený imunitní systém a infekce nebo cizorodé látky způsobují celé kaskády biochemických reakcí. Kolonie plísní se začnou masívně šířit do všech prázdných koutů tlustého i tenkého střeva.

Krev je infikovaná přímo plísněmi, které pak vyvolávají záněty od hlavy po paty. Candida se často stává nezvládatelná.

Plísňová infekce vzniká z nadměrné konzumaci antibiotik, hormonů, zakyseleného organizmu ( nadměrná konzumace cukru a sladkých pokrmů a sladkostí.

Pijte často kysané mléko s jitrocelem ( Psylliem ) a s kořenem čekanky. Vynechte konzumaci ovocných jogurtů, ztužené tuky, banány, med, mléko, kvasnice, bílý chléb a cukr.

Doporučuji tinktury nebo čaje z bylin – pelyněk, hřebíček, česnek, oreganový olej, ořech.

Související výrobky

Opravdu bychom Vám rádi prozradili o produktech více, ale jen toto nám u bylinek a bylinných produktů zákon umožňuje i když se užívají po generace. Nestačí to? Poradíme vám i osobně v naší poradně. Lidem již pomáháme řešit obtíže a nemoci přes 20 let.

Další dotazy z poradny

Zánět dvanácterníku

Věrka

dobrý den, maminku trápí již několik měsíců zánět dvanácterníku, je jí 90let, mudr nechce zatěžovat ATB, protože mimo to bere spousty prášků na srdce, žaludek, ředění krve, tlak, cukrovku...
Je možné doporučit nějaké byliny? má silné bolesti břicha, v nemocnici byla týden, ale k ničemu, jen určili původce bolestí.
Děkuji.

Máte zdravotní potíže a nevíte si rady?

Pomůžeme vám vybrat správnou kombinaci bylinek, výrobků i způsob jejich užití.

Matka příroda má léčivé přípravky pro každého.

PROFESIONÁLNÍ ONLINE PORADNA PŘÍRODNÍ MEDICÍNY

POLOŽIT DOTAZ
Děkujeme za dobrovolný příspěvek na účet: 1436785173/0800